Hvad er Solitaire og hvordan man spiller Solitaire

Hvad er Solitaire og hvordan man spiller Solitaire

Solitaire er et kortspil, der spilles af én person. Den har et simpelt mål: at flytte alle kortene fra en bunke til en anden.

Spillet har eksisteret siden begyndelsen af det 19. århundrede, og det hed oprindeligt tålmodighed. Den blev opfundet i Frankrig, men blev med tiden meget populær i Nordamerika, hvor den stadig er kendt som Solitaire.

Formålet med spillet er at flytte alle 52 kort fra en enkelt bunke til fire bunker af hver tretten, sorteret efter kulør og rang (Es er højt). Det øverste kort i hver bunke kan flyttes til et kort, der matcher dens farve eller rang, hvis de ikke er dækket af et andet kort.

Solitaires historie

Solitaire er et kortspil, der spilles af én person. Det kan spilles med et spil med 52 kort eller med standardpakken med 52 franske spillekort.

Få mere information om Online kabale her.

Spillet har eksisteret siden det 18. århundrede, og det blev oprindeligt kaldt "Klondike" efter den canadiske guldmineby, hvor meget af det blev spillet i begyndelsen af det 20. århundrede. Navnet "kabale" kom i brug, da folk begyndte at spille spillet på egen hånd i fritiden.

Sådan spiller du Solitaire

Solitaire er et enkeltspiller kortspil. Det er et meget populært spil, der har eksisteret i århundreder.

Formålet med spillet er at få alle kort i rækkefølge fra es til konge, efter kulør og efter rang. Du kan også spille med to sæt kort, hvis du vil gøre opgaven sværere.

Du starter med at give 7 kort med billedsiden nedad på bordet, vend derefter de første tre kort i hver bunke og læg dem i bunden af hver bunke i rækkefølge. De resterende bunker uddeles en ad gangen begyndende med den bunke, der lige var blevet vendt og slutter med den sidste bunke vendt. Når alle bunker er blevet uddelt, vil du have 13 bunker med 3 kort med billedsiden nedad hver, som kaldes "tableauet".

Sådan vinder du på Solitaire og bliver en Solitaire Master

Solitaire er et populært spil, der spilles af mange mennesker. Målet med spillet er at flytte alle kortene til de fire fundamenter i øverste højre hjørne af spillebrættet.

Det første du skal gøre, når du starter et spil, er at blande bunken. Tag derefter et kort op fra bunken og læg det i en af seks bunker oven på hinanden i forskellige dele af bordet.

Herefter skal du tage endnu et kort op og placere det på en af disse bunker, så de er sorteret efter kulør og rang (Es vil blive placeret på toppen). Hvis der er to kort med samme kulør og rang, så læg dem begge på én bunke.

Fortsæt denne proces, indtil der ikke er flere kort tilbage på din hånd eller i din bunke. Gå derefter alle seks bunker igennem igen, og sørg for, at de er sorteret ordentligt. Du kan også tage eventuelle par eller trillinger af fra disse bunker, hvis du vil gøre tingene lettere for dig selv

CVR DK-37407739